Het komende weekend in Schijndel

Dit weekend staat Schijndel ook weer bol van de evenementen. Gezellig Schaatsen op de markt of struinen over de diverse kerstmarkten. Bekijk hieronder een kort overzicht van wat er dit weekend te doen is in Schijndel.

Op vrijdag avond kan de jeugd weer deelnemen aan de Nerfgames bij de Soos Cosy Up. Op de schaatsbaan zal DJ Hiddex staan te draaien tijdens het discoschaatsen. In het Spectrum zal Philippe Geubels voor een uitverkochte zaal zijn 2e try-out show geven. In het City Theater zal vanaf dit weekend weer alles in winterse sferen zijn met het winter wonderland. Deze vrijdag zal in het City theater Glibberig gehouden worden met Sxteen.

Net zoals iedere zaterdag kan er weer gewinkeld worden tijdens de weekmarkt. Vanaf 8:30 zijn er bij Jan van Roessel kaarten te verkrijgen voor de 12e Klompenklets van Net Nie. De jeugd kan zich uitleven tijdens het ijshockeytoernooi op de schaatsbaan van het Winterpark. In het Spectrum zal een expositie gehouden worden van oud-docenten van de stichting Meierijse muziekscholen. De filmclub zal deze avond een Epos uit China vertonen in het Spectrum. De Molenstraat zal helemaal in kerstsfeer zijn voor de jaarlijkse kerstmarkt van winkelgroep Zuid. In het Winterpark zal een Queen coverband optreden. Deze coverband zou eigenlijk in Visite spelen, maar de show is verzet naar het Winterpark. In het wonderland van het City Theater zullen de dj’s van Disco Snolly weer de dance classics laten horen. Wil je liever zelf de microfoon pakken? Dan kun je terecht bij de Kreezie Karaoke avond van de Kôie Keije bij de Holy Cow.

Op zondag ochtend kunnen de allerkleinste weer schaats les krijgen op de Schaatsbaan van het Winterpark. ’s Middags kunnen de kinderen bij de Instuif een kerststal maken. In het centrum zal deze middag ook helemaal in kerstsfeer zijn. Bij de jaarlijkse kerstmarkt zijn ook de meeste winkels op. In het City Theater zal de band Private Label een optreden verzorgen vanaf ongeveer 15:00. In het Winterpark zullen de classic rock en roll nummers gespeeld worden door Pokey & The Headlights.

Wij wensen iedereen veel plezier dit weekend in Schijndel. Mis je een evenement? Dan kun je dit doorgeven via info@schijndel-online.nl of 06-82255837. Ook leuke foto’s en video’s zijn van harte welkom! Wij nemen deze graag op in ons weekoverzicht “Dit was het weekend met Schijndel-Online.nl” waarbij wij iedere week terugblikken op het weekend via ons YouTube kanaal.




Tip de redactie!