Heren Zephyr verliezen laatste wedstrijd

De competitie loopt op zijn eind waarin de mannen van Zephyr op een solide 6de plek staan. De laatste wedstrijd van de competitie stond tegen Bedo op het programma. De wedstrijd vond plaats in schijndel.

De openingsfase begon goed voor Zephyr, Bedo speelde met een gesloten dekking waar goed gebruik van werd gemaakt. Zephyr wist aan de hand van Sabie Jemai, Sjoerd Bouwmans en Jorghe Carvalho al snel op een 4-2 voorsprong te komen. Zephyr wist deze lijn in het eerste kwartier moeilijk vast te houden en de voorsprong werd niet in stand gehouden tot 10-10 liep het gelijk. Bedo had een erg goede schutter waar zephyr maar moeilijk vat op kreeg. Bedo wist met aanvallend spel de score in hun voordeel te brengen naar 10-11. In de laatste 10 minuten voor rust nam Bedo het initiatief en wist door goede goals de score uit te breiden naar 11-13.  Deze voorsprong wist Bedo de resterende minuten vast te houden en zo ging Zephyr met een 15-18 achterstand rusten.

De mannen probeerde elkaar op te peppen omdat er nog 30 hele zware minuten gingen volgen. Bedo zou het niet zomaar opgeven. Na rust begon Zephyr goed aan de tweede helft de voorsprong werd in korte tijd teruggebracht door Zephyr naar 19-20. Hierna nam Bedo weer meer afstand, de mannen van zephyr waren duidelijk vermoeid en hadden moeite met het fysieke spel van Bedo. De eindstand werd bepaald op 27-31. Een teleurstellende uitslag als afsluiting van het seizoen.

Dit was de laatste wedstrijd voor de mannen van Zephyr het is ze niet gelukt een team te vormen voor het nieuwe seizoen.