Help jij mee een feestje bouwen?

Fabriek Magnifique brengt heel Veghel op 6, 7 en 8 juli weer tot een cultureel kookpunt. Dit zinderende feest wordt door vrijwilligers georganiseerd. Een enthousiaste en gezellige club mensen die voor, tijdens en na het festival nog versterking kan gebruiken! Doe mee en grijp de kans om Fabriek Magnifique eens van de andere kant te beleven.

Om het festival te doen slagen zijn vele helpende handen nodig. Iedereen is welkom. Uiteraard geven we je een rol die past bij jouw talent.

Denk bijvoorbeeld aan :
 Op- en afbouw
 Inrichten van verschillende locaties/podia
 Begeleiden van artiesten
 Publieksinformatie
 Verzorgen van de catering voor vrijwilligers en artiesten.

Geef op het aanmeldformulier jouw kwaliteiten en interesses aan en je beleeft gegarandeerd een fantastische tijd bij Fabriek Magnifique.

Samenwerking in teams

Als vrijwilliger werken je samen in een team met een coördinator. Zo is er een team dat de podia inricht, een team dat het publiek informeert, een team dat het terrein schoonhoudt en nog veel meer. Om ervoor te zorgen dat je weet wat er van je verwacht wordt vindt er op 14 juni een speciale vrijwilligersavond plaats. Hier krijg je het laatste nieuws over het festival te horen en maak je kennis met je teamgenoten en coördinator. Daarnaast ontvang je de nieuwsbrief voor vrijwilligers.

Informatie en aanmelding

Meer informatie over het festival is te vinden op de website www.fabriekmagnifique.nl. Heb je vragen? Bel 0413 353551 of mail naar info@fabriekmagnifique.nl. Aanmelden kan via “aanmelden.fabriekmagnifique.nl” Ga naar “Aanmelden als vrijwilliger” en vul
het formulier in. Je kunt hier precies aangeven wanneer je mee wilt werken en wat voor werk je zou willen doen. Weet je niet wat je wilt doen? Dan nemen we contact met je op om het te overleggen.

abriek Magnifique vrijwilligers - Mirjam Evers
Foto: Mirjam Evers
Tip de redactie!