Heida en Helga zijn op zoek naar vrijwilligers

kindervakantiewerkDe kindervakantieweek begint alweer bijna en dan mogen kinderen samen met Heidi en Helga op avontuur! Heel veel kinderen schreven zich in voor deze fantastische week, en daarom zijn Heidi en Helga op zoek naar nóg meer vrijwilligers.

Het duurt nog maar even voordat de kindervakantieweek begint. Vanaf 24 juli tot en met 28 juli organiseert Kindervakantiewerk Schijndel weer een geweldige week met een bomvol programma! Dit jaar zijn Heidi en Helga van de partij en ze hebben er super veel zin in! “We gaan natuurlijk heel veel leuke dingen doen. Zo gaan we een olympisch winterdorp bouwen en een hoop spelletjes spelen.”

De dames zouden het heel fijn vinden als nog meer volwassenen zich inschrijven als vrijwilliger. “Je moet het echt doen”, vinden Helga en Heidi. “Er is een supergaaf programma opgesteld en de leukste kinderen van heel Schijndel doen mee. ’s Avonds kunnen de vrijwilligers borrelen bij het kampvuur en aan het eind is er een barbecue een bedankdag.”

Voor de mensen die nog twijfelen, hebben Heidi en Helga wat slims bedacht. “Op donderdag 6 juli is er om 20.00 uur een bijeenkomst in C.C. ‘t Spectrum, waar je kennis kunt maken met alle andere vrijwilligers. Je kunt vragen stellen en het weekprogramma bekijken. Iedereen is welkom!” Als je nu al overtuigd bent, kun je jezelf inschrijven op kvwschijndel.nl

 

 

 Tip de redactie!