Woensdag 13 maart werd de maandelijkse bijeenkomst van Open Coffee het Groenewoud bij Creatie-f-Lokaal in Schijndel gehouden. De eigenaresse Anja van de Zand is al langer overtuigd van de fairtradegedachte en is met haar bedrijf overgestapt op fairtrade koffie en thee.

Tijdens de netwerkbijeenkomst lichtte Anja vol passie haar project in Zuid-Afrika toe: kinderdagopvang Little Angels. Met haar hulp van de stichting Angels for Angels wordt de dagopvang voor kinderen van 0 t/m 5 jaar aangepast tot een gecertificeerd kinderdagverblijf met financiële zelfstandigheid. Voor meer informatie kijk eens op http://creatie-f-lokaal.nl/angels-for-angels/

Voor de  was dit een mooie aangelegenheid om waardering uit te spreken voor de maatschappelijke inzet van Anja. Naast haar persoonlijke inzet in Zuid-Afrika draagt zij extra bij door bij creatie-f-lokaal fairtrade koffie en thee te schenken. Op de foto neemt Anja van de Zand een fairtradebordje in ontvangst uit handen van de voorzitter fairtrade Meierijstad i.o. Arthur Rijken.
Tip de redactie!