Elde College viert 25-jarig jubileum in 2020

25 jaar Elde College: feesten tijdens lustrumjaar Elde College

2020 wordt voor het Elde College een jaar vol feestelijkheden. De school bestaat dan 25 jaar in de huidige vorm. Het Elde is ontstaan door het samengaan van verschillende scholen die iedereen in Schijndel nog wel zal kennen: het Skinlecollege, De Steegh, De
Sancta Maria…om maar een paar voorbeelden te noemen. Die 25e verjaardag moet gevierd worden. Diverse feestelijkheden staan op het programma, niet alleen voor de huidige leerlingen en medewerkers, maar ook oudleerlingen, oud-medewerkers en relaties van de school.

Speciale evenementen gedurende het jaar

Het lustrumjaar wordt gestart met een bijzondere en avontuurlijke dagvullende activiteit voor alle leerlingen op vrijdag 17 april. De keuze viel op deze datum, omdat dan ook alle examenkandidaten mee kunnen doen. Op vrijdag 5 juni zijn de medewerkers aan de beurt. Leerlingen van het Elde College hebben die dag lesvrij.

Ruim een week later, op zaterdag 13 juni, is er een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Elde College maar ook voor De Steeg (LTS en LAS) Schijndel, Skinlecollege Schijndel, Sancta Maria RK Industrie- en huishoudschool (LHNO) Schijndel en de Ruwenberg mavo Sint-Michielsgestel. Oud-leerling? Noteer die dag alvast in de agenda en schrijf in.

Het lustrumjaar wordt afgesloten met een symposium op vrijdag 2 oktober. Relaties van de school behoren dan tot de genodigden. Een bekende presentator leidt dit symposium waarbij leerlingen en hun toekomstdromen centraal staan.

Reünie inschrijfwebsite geopend

Zou je het leuk vinden om oud-klasgenoten nog eens te ontmoeten en herinneringen op te halen? Of die bijzondere docent nog eens te spreken? En dat in een gezellige sfeer, met een hapje en een drankje en bijzondere muzikale omlijsting? Dat kan tijdens de reünie van het Elde College op zaterdag 13 juni 2020. De inschrijving is gestart. Ga naar de speciale reüniewebsite van het Elde College, https://www.reunieeldecollege.nl/




Elde-College-Algemeen

Open chat
Tip de redactie!