Crazy Pinternationals doen nieuwe recordpoging

crazy pinternationals, carnaval

Het komend weekend begint het feest der feesten weer in Schorsbos. Ook de Crazy Pinternationals zullen dit weekend weer op meerdere fronten bij de diverse activiteiten aanwezig zijn.

Recordpoging

Zoals de jaren gebruikelijk hebben ze op carnavalszaterdag weer een recordpoging op de Markt nabij de bierpomp. Deze recordpoging zal staan in het teken van het motto van het Schorsbosser carnaval 2020 te weten: “Schorsbos veert op”. Ook nu zal notaris Pruijk weer aanwezig zijn om de recordpoging officieel vast te stellen. Deze recordpoging zal plaats vinden na de onthulling van de Hopbeljanus en de uitreiking van de diverse carnavaleske onderscheidingen die Schorsbos rijk is. Naar verwachting zal de recordpoging zo rond de klok van drie uur beginnen.

‘Vruuger waar alles bitter bal’

Op zaterdagavond zijn de Crazy Pinternationals aanwezig in hun thuishonk De Heerenmeester. Hier vindt dan een ouderwetse gezellige carnavalsavond op het programma met de alleszeggende titel ‘ Vruuger waar alles bitterbal’. Dit met de nadruk op ‘ ouderwets gezellige’  manier van carnaval vieren. Geen ‘feestmuziek’ van boven de rivieren maar meer de nadruk op ouderwets gezellige carnavalsmuziek uit (lang) vervlogen jaren.

Optocht

Op zondag trekken de Crazy Pinternationals deze lijn ook door in de optocht. Voor de 36e keer zullen ze deelnemen aan de optocht. Ook deze dag zal het thema zijn: “Vruuger waar alles bitter”. Dit belooft weer ouderwets carnavaleske en gezellige boel te worden. Daar moet je echt voor bij zijn geweest. Je zult er absoluut geen spijt van krijgen om dit te komen aanschouwen.
Recordpoging Crazy Pinternationals

Tip de redactie!