soos-cosy-up schijndel

Vrijdagavond 18 januari is het weer tijd voor een competitie bij Soos Cosy Up! Je moet dan uithoudingsvermogen hebben want we gaan testen wie zich het langst vast kan houden aan een touw. Denk jij dat je dat het langste vol kunt houden? Kom dat dan laten zien!

Je kunt in de disco samen met vrienden en vriendinnen lekker dansen en luisteren naar de nieuwste hits. Als je meer van een spel houdt, kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen.

 

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.

Wil je je verjaardag vieren tijdens een soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.

Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl

 

De Zwengel, Instuif, Soos Cosy Up
Tip de redactie!