Logo Bibliotheek Meierijstad

Op donderdag 15 oktober houdt Splinter Chabot in samenwerking met Bibliotheken Meierijstad een College Tour in ’t Spectrum in Schijndel. Begin 2020 verscheen zijn debuutroman ‘ConfettiRegen’, een ontroerend verhaal over de ontdekking dat je anders bent dan je omgeving en anders dan wie je wilt zijn. In november verschijnt zijn tweede boek Roze Brieven, een bundeling van de meest bijzondere, ontroerende, grappige, gekke, treurige en hoopvolle reacties op zijn boek CONFETTIREGEN en zijn eigen reactie op die brieven.

Splinter is naast programmamaker, schrijver en politicoloog ook een rasoptimist en allemansvriend. Voor televisie maakte hij het programma ‘SPLINTER, in de politiek’. Hierin opende hij deuren die normaal gesloten bleven – van de geheime gangen van het Binnenhof tot de lievelingsplekken van politici. Als Splinter gevraagd wordt naar zijn politieke voorbeelden, antwoordt hij zonder twijfel David Bowie & Prince; vrijgevochten individuen die voor Splinter het liberalisme belichamen.
Chabot verschijnt ook regelmatig in diverse praatprogramma’s. Zo was tafelheer bij DWDD en meerdere malen te gast bij o.a. Jinek, M en Spraakmakers. In het najaar van 2019 werd Chabot verkozen tot ‘Best Dressed Man’ van het jaar door Esquire.
Kortom, genoeg stof voor een College Tour!

In verband met de coronamaatregelen is de Tour opgedeeld in twee tijdsloten: van 19.30 uur tot 20.30 uur en van 21.00 uur tot 22.00 uur. Kaartjes kosten € 12,50 (inclusief 1 consumptie) en zijn te bestellen op de website van Bibliotheken Meierijstad.
Open chat
Tip de redactie!