Carnaval bij VVV Schijndel

VVV Schijndel, Logo

Tot aan Carnaval staan er weer verschillende activiteiten op het programma. Een reden om je outfit en versieringen weer voor de dag te halen. Mis je nog een lekkere warme das in de Schijndelse driekleur of de badge van 2020 ‘Schorbos veert op!’ dan kun je ook dit jaar weer terecht bij VVV Schijndel.

Carnavalsattributen

De Schijndelse carnavals das in de kleuren wit, geel en groen… Leuk voor alle carnavaleske evenementen die op de agenda staan en lekker warm tijdens de optocht. De Schijndelse vlag (1.00 x 1.50 m) en een vlaggetjeslijn mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
Om thuis de boel te versieren zijn er ballonnen en voor een gezellige sfeer is een set van 3 kaarsen in de Schijndelse driekleur te koop. Verschillende badges van de Schijndelse carnaval, de Schorsbos tulpjes als broches en de glazen speldjes zijn er dit jaar ook weer.

Schorbosserke 2020

Dit jaar kan men de losse jaarplaatjes voor weer 2020 kopen. Je krijgt dan het jaarplaatje die je onder het jaarplaatje van 2019 kunt hangen. Een echt verzamelobject dus! Bij inlevering van 5 opeen lopende jaarplaatjes krijg je een bronzen speldje van ‘5 jaar’ gratis. Uiteraard zijn ook nieuwe vrienden van Schorsbos van harte welkom. Iedereen kan gewoon ’t Schorsbosserke speldje (€ 2,50) met jaarplaatje kopen voor een bedrag van € 11,–, waarbij de opbrengst geheel te goede komt van Schorsbos en het jeugd carnaval in Schijndel!

Laten we zorgen dat Schijndel met carnaval kleurt in geel, groen en wit en laten we er een gezellig feest van maken.

VVV agentschap, gevestigd in Museum Jan Heestershuis, Pompstraat 17 in Schijndel. De openingstijden zijn: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. T: (073) 549 22 76.

Op Carnavalszaterdag is de VVV geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Met Carnaval is men gesloten van 23 t/m 26 februari.
Carnaval 2020, VVV
Foto: VVV Schijndel
Tip de redactie!