Carnaval 2021 met Prins Carlo d’n urste vur de twidde keer

Schorsbos carnaval

Prins Carlo d’n urste zal ook komend jaar het scepter zwaaien over Schorsbos. Dit zal hij wederom samen doen met adjudant Mari en de hofdames Miranda en Sylvia. Het afgelopen carnaval is Prins Carlo zo goed bevallen dat hij na afloop al meteen aangaf dat hij wel zou willen gaan voor een tweede periode als prins.

Door de coronacrisis is de verwachting dat carnaval 2021 een andere opzet zal krijgen dan voorgaande jaren, waarbij er meer sprake zal zijn van kleinschaligheid en met de inachtneming van de regels van het RIVM. Zo zal de traditionele opener van carnaval het 11-11 bal zal dit jaar niet door gaan. Er zal het komende jaar wel extra aandacht zijn voor de jeugd met mogelijk extra evenementen.

Zoals gebruikelijk zal tijdens het Hopoogstfeest bij de Schaapskooi, dit jaar op zondag 13 september, het nieuwe motto bekend gemaakt worden.

Het 66 jarige jubileum dat eigenlijk komend jaar gevierd zou worden zal door het Coronavirus nu ook verplaatst gaan worden. Wanneer dit precies gehouden zal worden weet de organisatie nog niet, maar er zal van maand tot maand bekeken worden wat er allemaal mogelijk is.

Prins Carlo d'n Urste Schorsbos
Tip de redactie!