Bräuhaus Brothers organiseren Schneider Weisse Experience II

Na de spontaan, on-line in een live-stream, georganiseerde Schneider Experience kwamen er veel warme en inspirerende reacties terug, zo zegt Mr Schneider Maarten Tegenbosch. “Men vroeg om een soort van follow-up waar we graag gehoor aan geven. Als Bräuhaus Brothers genieten wij als anderen ook kunnen genieten van een mooie weizen, zo zegt Bräuhaus Brother”, Mark de Graaf.

Marianne de Graaf, van The Holy Cow, vult aan dat ze graag haar zaak weer omtovert tot een sfeervolle studio!

We missen onze gasten natuurlijk, maar willen op deze manier proberen toch met hen allemaal verbonden te blijven want met mij kijkt iedereen uit naar het moment waarop we gezellig op het terras weer een mooi glas kunnen drinken! Voor nu doen we het graag op deze manier, met extra dank aan Willy Leuvering van Welp Software BV, voor alle techniek.

Het belooft weer een leuke interactieve uitzending te worden! De proeverij zal plaatsvinden op zondag 19 april om 16:00. De link naar de livestream zal op een later moment gecommuniceerd worden.

BIERCONNAISSEURS EXPERIENCE II

In eerste instantie hebben we nog de mogelijkheid bekeken om in het pakket een ‘’vers getapt’’ bier mee te nemen maar het garanderen van de kwaliteit was twijfelachtig. Schneider Weisse staat voor kwaliteit, dat willen we ten alle tijde waarborgen, aldus Maarten. Meedoen met de proeverij is eenvoudig. Alles wat je moet doen is het BIERCONNAISSEURS EXPERIENCE II bestellen op https://schneiderweisse.nl/

Het proefpakket bestaat nu uit:

Tap 7 Original omdat deze wordt gezien als de moeder van de weizen bieren, het origineel uit 1872
Tap 1 Helle Weisse
Tap 5 Hopfenweisse
Tap 6 Aventinus
Tap 6 Aventinus Celler Matured 2018
Tap 6 Aventinus blik, een nieuwe verpakking welke sinds 1 april beschikbaar gekomen is.

Het advies is om een wijnglas te gebruiken voor het proeven van het bier. Schenk steeds maar een beetje in (10-15cl is ruim voldoende) zodat je de bieren kunt proeven en persoonlijk kunt beoordelen. Na afloop heb je dan in alle rust nog een keer de gelegenheid om de weizen bieren te proeven en ervan te genieten.

Het pakket is ook na 19 april nog te bestellen en men kan dan altijd nog de uitzending terug kijken!

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd hoe iedereen thuis geniet van deze bieren van Schneider Weisse en zouden daar graag foto’s van ontvangen. Deze kun je sturen naar 06-82255837 of info@Schijndel-Online.nl
glas schneider

Tip de redactie!