soos-cosy-up schijndel

Vrijdag 20 april kun je bij de Soos helemaal los, er zijn die avond twee verschillende competities. Buiten zijn er een skelterwedstrijden en binnen kun je darten. Je kunt ook Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen. Dus voor elk wat wils! Natuurlijk is onze disco ook gewoon open dus kun je luisteren naar de nieuwste hits en er kan volop gedanst worden. De DJ’s laten een spetterende lichtshow zien en zij draaien voor jou je favoriete muziek.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.

Wil je je verjaardag vieren tijdens een soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.

Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl
Tip de redactie!