logo welzijn de meijerij, WdM 1

Ook in tijden van corona. Wil je graag beter leren lezen en schrijven of kent u iemand die moeite heeft met lezen en schrijven? We staan er vaak niet bij stil maar er zijn veel mensen die daarmee moeite hebben. Als je dit niet goed kunt, heeft dit invloed op je zelfvertrouwen. Mensen hebben bijvoorbeeld ook meer moeite om formulieren in te vullen of om iets op te zoeken op internet.

Bij Welzijn De Meierij wordt een cursus gegeven speciaal voor mensen uit Schijndel. Dit is een kleine groep waarin je stap voor stap weer meer zelfvertrouwen krijgt in het Nederlands lezen en schrijven. Doe ook mee! De cursus is gratis op maandagmiddag of donderdagavond. Momenteel wordt de cursus online gegeven. Ben je niet zo handig met de computer? Geen probleem dan krijg je telefonisch of via de post opdrachten om toch met taal bezig te zijn.

Als je mee wilt doen of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Welzijn De Meierij: bereikbaar via 073-5441400 (elke dag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag tot 12.00 uur) of via email info@welzijndemeierij.nl.

Schrijven
Open chat
Tip de redactie!