Schorsbos carnaval

Voor het jaarlijkse Krek Wa Anders Bal staat er dit jaar wat bijzonders op het programma. De artiesten: Theo van Veghel, Peter Hellings, René Ulehake, Arno Sloot en Arnold van Osch maken er al jaren een geweldige middag van voor gehandicapten met hun optredens. Ook dit jaar zijn ze allen van de partij. Maar nu hebben deze geweldige mannen hun handen ineen geslagen voor het Krek Wa Anders Bal. “Zo’n fantastisch initiatief met een bijzonder publiek verdient ook iets speciaals”, vertellen de mannen enthousiast. Het Krek Wa Anders Bal dat ieder jaar op de zondagmiddag voor carnaval plaats vindt, staat al een jaar van te voren geblokt in hun agenda’s.

Afgelopen zomer zijn Theo van Veghel, Peter Hellings, René Ulehake, Arno Sloot en Arnold van Osch vaker bij elkaar gekomen om samen een speciaal lied te maken en op te nemen voor het Krek Wa Anders Bal. Het resultaat: WE BOUWEN EEN FEESTJE! De artiesten zullen op zondagmiddag 24 februari in De Heerenmeester live het nummer samen zingen en de CD presenteren.

“We gaan er samen weer een fantastische middag van maken en wij hebben er zin in!” Aldus de mannen. De CD bevat ook nummers van de artiesten zelf. “Het is een geweldige CD om lekker mee te zingen.” Vertellen Mascha van Drunen en Ria van Deuren, de hoofdorganisatie achter het Krek Wa Anders Bal en bijbehorende Club van 100. “Wij zijn enorm blij met wat deze artiesten allemaal al voor ons gedaan hebben en nu dit geweldig nummer. Het is gewoon fantastisch!” Zegt Mascha.

De CD is ook te koop voor 5 euro tijdens het Krek Wa Anders Bal en bij Jan van Roessel. De opbrengst gaat naar de Club van 100. De Club van 100 zijn personen/verenigingen/bedrijven die met hun bijdrage een warm hart toe dragen aan het Krek Wa Anders Bal.

Krek wa anders bal artiesten
Foto: EventPhotoSchijndel
Tip de redactie!