Alle Remmen Los inschuur bij Manege de Molenheide

Alle remmen los
Op zaterdag 16 november vindt in Manege de Molenheide de allereerste indoor editie van Alle Remmen Los plaats.

Na twee zeer succesvolle en op voorhand uitverkochte edities van Alle Remmen Los in 2018 en 2019, komt er dit jaar voor het eerst ook een indoor editie. Op zaterdag 16 november wordt Alle Remmen Los Inschuur gehouden in Manege De Molenheide in Schijndel. De eerste drie bevestigde acts zijn Rowwen Hèze, Mooi Wark en BZB. Meer namen zullen snel bekend gemaakt worden.

Frontman Fred van Dijk van Nederfolkrockband BZB: “Wat doe je als talloze bezoekers van je festival vragen om een indoor editie later in het jaar? Nou, simpel: dan organiseer je die! Dus na twee uitverkochte buiten edities van Alle Remmen Los gaan we met Alle Remmen Los Inschuur naar binnen. En Manege De Molenheide in Schijndel is de pérfecte locatie om ons fijne festivalconcept voort te kunnen zetten: toffe rockbands; een topsfeer; mooie decors en aankleding; en natuurlijk heerlijk eten en drinken.”

Voorverkoop Alle Remmen Los inschuur

De ticketverkoop start op zaterdag 27 juli om 12.00 uur. Eerst is een beperkt aantal voordelige Vroege Vogel Tickets beschikbaar (€20,- inclusief servicekosten). Zodra die uitverkocht zijn, gaan aansluitend de Reguliere Tickets in de verkoop (€25,- inclusief servicekosten). Tickets zijn te koop via www.alleremmenlosinschuur.nl.
BZB
BZB
Tip de redactie!