logo-zephyr-Schijndel

Zondag 24 september 2017 vond het toernooi van Handbalvereniging Zephyr plaats. Voor de tweede keer op rij werd dit zaalhandbaltoernooi voor de senioren georganiseerd. Meer dan 10 verenigingen met dames- en herenteams uit Noord-Brabant en andere delen van Nederland waren afgereisd naar Schijndel om deel te nemen aan dit toernooi. Om tien uur startte de eerste wedstrijd en deze teams waren gelijk bloedfanatiek. Helaas verloren de heren en dames van Zephyr beide hun eerste wedstrijd. Bij de dames werd al gauw duidelijk dat handbalvereniging GHV uit Goirle sterker was dan de rest. Zij wonnen uiteindelijk ook het toernooi. De dames van Zephyr eindigde op de vijfde plaats. Bij de heren ging het daarentegen erg gelijk op. Handbalvereniging Oranje wit uit Helmond en handbalvereniging Nijenrodes uit Breukelen stonden op een gedeelde eerste plaats. Uiteindelijk won Oranje wit doordat ze een hoger doelsaldo hadden. De heren van Zephyr eindigde op de vijfde plaats.

Het was een geslaagde dag met veel sportieve wedstrijden. Alle teams hebben zich weer goed kunnen voorbereiden op de competitie die volgende week van start zal gaan.

Namens handbalvereniging Zephyr willen wij graag alle deelnemende teams bedanken, de scheidsrechters en de vrijwilligers. Ook wensen wij de teams veel succes in de competitie.

Volgende week spelen de dames van Zephyr hun eerste wedstrijd om 19.00 uur in de Dioscuren in Schijndel. De heren van Zephyr spelen hierna, deze wedstrijd start om 20.15 uur.
Tip de redactie!