Het evenement “Paalklimmen in Wijbosch bestaat dit jaar 10 jaar! Dit is reden voor een groot feest. Er wordt op zaterdag 9 september groots uitgepakt met een markt waar allerlei activiteiten zullen plaatsvinden en kraampjes met allerlei hebbedingetjes, workshops, muziek, eten en drinken en uiteraard paalklimmen!

De markt start om 14.00 uur aan de Schoolstraat/Kapeleind bij Casa del Arte. Bij de activiteiten zal ook regelmatig live muziek ten gehore gebracht worden met om 17.00 uur “Twenty Sicks”!

Eten en drinken is er in allerlei variaties, barista koffie, steenoven pizza’s taarten, broodjes, hapjes etc… Er zijn creatieve workshops, ook voor kinderen, waar je je voor in kunt schrijven deze dag.

Dit jaar mag de jeugd al vanaf 8 t/m 15 jaar klimmen, de inschrijving start om 14:00, waarna meteen geklommen kan worden. Om 20:00 uur kunnen de volwassen dames en heren het tegen elkaar op gaan nemen,16 t/m 49 jaar en de competitie van 50+ en ouder. Tegen 23:00 uur start de grote finale waar de 4 beste klimmers van elke categorie gaan strijden om de titel, daarna nog  de voetjes van de vloer met “DJ Partytime”.

En dit allemaal geheel gratis.

Wil je mee klimmen gebruik dan onze aanmeldpagina voor klimmers.

Paalklimmen Wijbosch

 
Tip de redactie!