De Zwengel (Stichting Instuif de Kluis)

soos-cosy-up schijndelAdres:

Smaldonkstraat 6, 5482 KE, Schijndel

Telefoonnummer:
073 – 549 38 20

Mail:
stichting.instuif.de.kluis@de-zwengel.nl

Website:
http://www.de-zwengel.nl

Facebook:
https://www.facebook.com/ZwengelDJs

Istagram:

https://www.instagram.com/dezwengeldjs

 

Ken jij Soos Cosy Up?

Elke vrijdag-avond komen er een heleboel jongeren naar de Soos. Ze gaan naar de disco om daar samen met vrienden en vriendinnen te luisteren naar de muziek. Er kan ook volop gedanst worden. De DJ’s laten een spetterende lichtshow zien en zij draaien voor iedereen hun favoriete muziek.
Houd je meer van spelletjes, dan kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.
Wil je je verjaardag vieren tijdens een Soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.
Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl

Speelhonk de Instuif

Binnen kun je gezellig samen spelen met de Wii, het auto-racespel, de flipperkast of met gezelschapsspelen. Buiten kun je lekker voetballen, we hebben ook skelters, fietsen en steps klaar staan voor jullie.

Speelhonk de Instuif is elke zondagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur open voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar. De entree is € 0,70. De eerste middag betaal je ook €0,70 voor een pasje. Je vindt Speelhonk de Instuif in De Zwengel, Smaldonkstraat 6 in Schijndel, tel. 073-5493820 (alleen tijdens openingsuren van het Speelhonk). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl

 

Tip de redactie!