Informatieavond cursus Nederlands voor Poolstaligen
 – Kurs język Holenderski

logo welzijn de meijerij

Jeśli są pochodzenia polskiego i chcą podążać holenderski kurs językowy? Informacja wieczorem w środę, 6 września o godzinie 19:30 Welzijn De Meierij, Steeg 9F Schijndel

Wilt u zich verstaanbaar kunnen maken bijvoorbeeld bij de dokter, op uw werk, in de winkel, in de buurt of op de school van uw kinderen? Dan biedt Welzijn De Meierij u hiervoor de mogelijkheid door middel van een taalcursus Nederlands. Deze taalcursus is bedoeld voor mensen uit Polen die nog niet zo lang in Nederland zijn en die graag snel een gesprek willen kunnen voeren. Als u de Nederlandse taal beheerst, kunt u beter meedoen in Nederland. Via alledaagse teksten wordt uw woordenschat op een redelijk peil gebracht. De grootste aandacht gaat uit naar het spreken en het oefenen van gesprekken en grammatica. Je maakt ook kennis met de gewoontes in de Nederlandse maatschappij.

De cursus heeft 12 bijeenkomsten en start bij voldoende deelname op woensdag 20 september. Deelname kost voor inwoners van Meierijstad 69 euro en voor deelnemers van daarbuiten € 82,80.

Kom naar de informatieavond over deze cursus bij Welzijn De Meierij, Steeg 9 (in cultureel centrum ’t Spectrum) te Schijndel op woensdag 6 september om 19.30 uur. Voor informatie belt u naar 073-5441400.

Foto: Welzijn de Meierij

 

Tip de redactie!