Mijninstallatieadvies

Logo MijnInstallatieAdvies
Adres:
Uranus 13, 5482 XG Schijndel

Telefoonnummer:
073-6893955
06-24770941

Mail:
info@mijninstallatieadvies.nl

Website:
www.mijninstallatieadvies.nl/

Facebook:
www.facebook.com/Mijninstallatieadvies/

LinkedIn
www.linkedin.com/company/mijninstallatieadvies/

Als u gaat bouwen of verbouwen moet u aan veel zaken denken en valt er veel te kiezen.
Dit geldt zeker ook voor de technische installaties zoals de wijze van verwarmen en ventileren, het tapwatersysteem en wellicht ook koeling. En hoewel u daar wellicht niet bij stil staat, bestaan er ook ten aanzien van de rioleringssystemen voor hemelwater en vuilwater de nodige aandachtspunten en mogelijkheden. En heeft u al nagedacht over een centrale stofzuiger of het gebruik van propaangas voor uw sfeerhaard?

Veel mensen laten deze keuzen over aan hun architect of doen vroegtijdig een beroep op een aannemer of installateur. Uw installaties krijgen hierdoor echter niet de aandacht die ze verdienen, en in veel gevallen leidt dit tot niet-optimale oplossingen en onnodig hoge kosten waarbij u zeker in de uitwerking van de installaties maar moet afwachten wat zal worden geleverd.
Het inschakelen van een installatietechnisch adviesbureau vormt begrijpelijk voor veel mensen een hoge drempel.

Mijninstallatiesadvies.nl biedt u de oplossing.
Dit is een online hulpprogramma dat u op laagdrempelige en prettige wijze alle informatie en begeleiding biedt die u nodig heeft voor het bepalen van de juiste technische installaties voor uw woning. Via handige hulpformulieren “schrijft” u zelf de vraagspecificatie (het “programma van eisen”) waarin alles wordt vastgelegd dat voor u belangrijk is en dat u gebruikt richting uw aannemer en installateur. Een waardevol onderdeel van het programma is dat u persoonlijke antwoorden en begeleiding ontvangt van een ervaren adviseur via persoonlijke bijeenkomsten (in Schijndel), mailberichten of video-overleg via uw computer. Mijninstallatieadvies biedt u de betrouwbaarheid en kwaliteit van een onafhankelijk en persoonlijk adviseur, maar met extra toegevoegde waarde en tegen veel lagere kosten.
Tip de redactie!