Gevonden en verloren voorwerpen in Schijndel

Iets gevonden of iets verloren in Schijndel? Wij helpen je graag!

Stuur een mail naar: info@schijndel-online.nl

Verloren voorwerpen

  • Op 9 september is iemand haar jas verloren. Dit gebeurde ergens op de weg tussen Pannekoekenboerderij Fabula en Gemonde. Dus jas is hier onderweg uit de fietstas gevallen. In de jas zaten beige gebreide handschoenen en een sleutelbos met een smileysleutelhanger. Heeft u iets gevonden? neem dan contact op via info@schijndel-online.nl dan zorgen wij dat deze weer bij de eigenaar komt.
  • Zondag 29 september is er iemand tussen de Jumbo st Jorisplein en Gladiolenhof zijn sleutelbos kwijtgeraakt. Het gaat om een bos met sleutels, een druppel en een metalen plaatje? De bos is verloren tussen 17:00 en 17:30 heeft u iets gevonden? Neem dan contact op via info@schijndel-online.nl dan zorgen wij dat deze weer bij de eigenaar komt.
  • Op woensdag 1 mei is iemand rond 12:00 zijn fotocamera verloren bij de skatebaan bij ’t Spectrum/ de Bizzi. Het gaat om een Sony DSC HX 400. Heeft u deze misschien gevonden? Neem dan contact op via info@schijndel-online.nl dan zorgen wij dat deze weer bij de eigenaar komt.
  • Op zaterdag 30 maart is iemand een pakketje verloren met daarin een rijbewijs, bankpas en geld. Heeft u deze gevonden? Neem dan contact op via info@schijndel-online.nl.
  • Sinds 21 maart 2019 is iemand zijn sleutel etui kwijt. In dit grijze etui met ritssluiting zitten 2 huissleutels en 1 fietssleutel. Heeft u deze gevonden stuur dan een mailtje naar info@schijndel-online.nl, dan nemen wij contact op met de eigenaar.
  • Sinds 14 januari 2019 is iemand zijn/haar portomonnee verloren. Het is een goudachtig portomonneetje van het merk Secrid.
    Dit is een pasjesportomonnee. Hier zitten eigenlijk al zijn/haar pasjes in oa het rijbewijs. Heb je deze gevonden stuur dan een mailtje naar info@schijndel-online.nl

Gevonden voorwerpen

  • Op zondag 23 september 2018 is er ter hoogte van Chinees restaurant aan plein 1944 een sleutelbos gevonden met etui. Heeft u deze verloren neem dan contact op via info@schijndel-online.nl