Gevonden en verloren voorwerpen in Schijndel

Iets gevonden of iets verloren in Schijndel? Wij helpen je graag!

Stuur een mail naar: info@schijndel-online.nl

Verloren voorwerpen

  • Op woensdag 1 mei is iemand rond 12:00 zijn fotocamera verloren bij de skatebaan bij ’t Spectrum/ de Bizzi. Het gaat om een Sony DSC HX 400. Heeft u deze misschien gevonden? Neem dan contact op via info@schijndel-online.nl dan zorgen wij dat deze weer bij de eigenaar komt.
  • Op zaterdag 30 maart is iemand een pakketje verloren met daarin een rijbewijs, bankpas en geld. Heeft u deze gevonden? Neem dan contact op via info@schijndel-online.nl.
  • Sinds 21 maart 2019 is iemand zijn sleutel etui kwijt. In dit grijze etui met ritssluiting zitten 2 huissleutels en 1 fietssleutel. Heeft u deze gevonden stuur dan een mailtje naar info@schijndel-online.nl, dan nemen wij contact op met de eigenaar.
  • Sinds 14 januari 2019 is iemand zijn/haar portomonnee verloren. Het is een goudachtig portomonneetje van het merk Secrid.
    Dit is een pasjesportomonnee. Hier zitten eigenlijk al zijn/haar pasjes in oa het rijbewijs. Heb je deze gevonden stuur dan een mailtje naar info@schijndel-online.nl

Gevonden voorwerpen

  • Op zondag 23 september 2018 is er ter hoogte van Chinees restaurant aan plein 1944 een sleutelbos gevonden met etui. Heeft u deze verloren neem dan contact op via info@schijndel-online.nl