Pétanque Vereniging Wij Liggen

PV Wij liggen SchijndelAdres:
Leemputtenweg 3, 5482 ZZ, Schijndel

Telefoonnummer:
06-30749022

Mail:

Website:
http://www.wijliggen.nl/
Petanque Vereniging “PV Wij Liggen”

Petanque , of in de volksmond jeu-de-boules kunt u bij onze vereniging zowel binnen als buiten spelen. Altijd op een aangename temperatuur. Ook kunt u bij onze vereniging op meerdere dagen in de week terecht om er te spelen. Daarnaast kunt u bij ons spelen op het niveau dat u zelf wilt; zowel puur recreatief maar evengoed in wedstrijden en tournooien in de omgeving. Onze banen liggen aan de Leemputtenweg, achter het zwembad.
Moeilijk is het niet maar u zult zelf snel leren dat onze sport meer in zich heeft als u ooit had gedacht. Dat is dan ook weer de reden dat je het spel blijft spelen, want het blijft je uitdagen. Onze sport is zeker aan te bevelen om er mee te beginnen want je bent nooit te oud om te leren. En behalve het spel zul je bij onze vereniging ook snel nieuwe mensen leren kennen. Want dat gaat vrijwel vanzelf met je medespelers of je tegenstanders, makkelijk contacten leggen terwijl je speelt. Ook is onze sport goed te doen voor mensen met een beperking of handicap. Kom zelf maar eens kijken hoe dat gaat, en hoe zij gewoon samen spelen met andere leden, niks geen verschil.
Onze vereniging telt op dit moment ongeveer 85 leden, veelal uit Schijndel, maar ook uit buurgemeenten trekken wij liefhebbers van onze sport. Mannen en vrouwen die zullen beamen, petanque is beslist geen ouwe-lullen-sport.
Wij vinden het leuk dat u ons hier gevonden hebt maar wij willen u graag overtuigen op de baan om ook te gaan jeu-de-boulen. Dus spreek gewoon snel een keer af om vrijblijvend te komen kijken of mee te spelen. Er wordt gespeeld, als u wilt, op ma- en wo- avond en do- en za- middag.
Graag tot ziens. Info Hans van den Dungen / Frans Klerkx
Gsm Hans: 06-22 16 54 35 Gsm Frans 06-22 90 17 58
Tip de redactie!