Zwembad de Molen Hey ontvangt gouden onderscheiding voor “Gezonde sportkantine”

Het team van Zwembad de Molen Hey heeft afgelopen zaterdag, in het bijzijn van wethouder Coby van de Pas, een onderscheiding ontvangen voor de nieuwe sportkantine waarvan gebruikers van het zwembad vanaf het nieuwe seizoen gebruik kunnen maken. De onderscheiding werd uitgereikt door Irene Walk van Team:Fit. Irene vertelde hoe hard er door het team van Zwembad de Molen Hey was gewerkt, met als uitgangspunt om een bronzen onderscheiding te ontvangen na inspectie door Voedingscentrum. echter het team bleek dermate enthousiast dat ook de zilveren onderscheiding binnen handbereik lag. Door het enthousiasme en de grote inzet van iedereen bleek uiteindelijk dat het ook mogelijk moest zijn om de gouden onderscheiding te kunnen gaan ontvangen. En met die mooie boodschap kwam Irene Walk afgelopen zaterdag naar Schijndel. De kantine gaat van start met een gouden onderscheiding voor de gezonde sportkantine. Betekend dat dan dat er alleen nog maar gezonde versnaperingen verkocht gaan worden? Nee gaf Irene aan, maar in het assortiment is een mooie balans aangebracht tussen gezonde en minder gezonde versnaperingen en drankjes. Irene overhandigde de onderscheiding aan wethouder van de Pas, die het op haar beurt snel doorgaf aan een zichtbaar ontroerde bedrijfsleider Monique Versluis. Monique dankte op haar beurt haar team waarmee ze samen dit resultaat had weten te bereiken.

Nadat de onderscheiding was uitgereikt kon er een kijkje genomen worden in de nieuwe opzet van het zwembad, waarbij het zwembad en Basic Fit nu van elkaar gescheiden zijn. Het zwembad heeft nu het beheer over de kantine en de squashbanen erbij gekregen omdat Basic Fit dit gedeelte van het contract na overname van Fitland niet wilde voortzetten. De eerste ervaringen met de verhuur van de squashbanen is positief. Er lijkt een behoefte te bestaan in Schijndel en omstreken om in de Molen Hey te komen squashen.

De vernieuwde kantine ziet er heel fraai uit, waarbij met diverse facetten rekening is gehouden. Zo kan bezoek op een relaxte plek wachten, is er een speelhoekje voor kinderen en kan de fysiotherapeut er terecht om met cliënten zaken door te nemen.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
Tip de redactie!