Zuster Marcelliana oudste inwoner van Meierijstad krijgt eerste vaccinatie

Op maandag 1 februari 2021 hoopt zuster Marcelliana van den Boomen 107 jaar te worden. Zij blijft hiermee de oudste inwoner van Meierijstad. Vandaag had ze ook een andere primeur, ze ontving als oudste ook haar eerste vaccinatie op de vaccinatielocatie van de GGD in Veghel. Burgemeester Van Rooij was bij dit unieke moment aanwezig.

Ook in 2018, 2019 én in 2020 bracht burgemeester Kees van Rooij haar nog een bezoek in het klooster in Schijndel. Dit jaar kan de burgemeester helaas geen fysiek bezoek brengen aan zuster Marcelliana vanwege de Coronamaatregelen. Daarom maakte hij
graag van dit bijzondere moment gebruik en heeft hij haar – op afstand – alvast met haar verjaardag gefeliciteerd.

Hoewel zuster Marcelliana elk jaar een beetje ‘inlevert’, is zij nog steeds zeer spraakzaam en geniet zij van alle aandacht. Het is een hele lieve medezuster in onze gemeenschap, aldus algemeen overste zuster Agnes Vos. Namens burgemeester Van Rooij wordt er op de verjaardag van de zuster – aanstaande maandag – een felicitatiebrief en biedermeier bezorgd. De gemeente Meierijstad feliciteert haar oudste inwoner alvast van harte!
Tip de redactie!