Zomerevent Open Coffee ’t Groene Woud in Heemtuin De Blekert

open-coffee-het-groene-woud

Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen.

Voor meer informatie over open coffee? Kijk dan op de social media van Open Coffee. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Het eerste halfjaar van 2019 wordt op 10 juli feestelijk afgesloten. Dit keer niet om 09.00 uur met koffie, maar tussen 15.30 en 18.30 uur met een hapje en een drankje. Net als vorig jaar doen is dat nu ook weer volgens het concept sharing = caring. Onder dit motto delen we dit keer niet alleen onze kennis, ervaringen en ideeën, maar ook een hapje en een drankje.

Neem iets te eten mee, kom gezellig netwerken en kijk met wie jij je blokje kaas of bakje pinda’s wilt delen. De drankjes worden (tegen betaling) in de Heemtuin aangeboden. Zo luiden wordt de vakantie ingeluid en wordt er teruggeblikt op het eerste half jaar van 2019 en vooruit gekeken op de vakantie en op de periode daarna. Kom alleen of breng iemand mee. Opgave vooraf is niet nodig.

Het adres is Heemtuin de Blekert, Beemdstraat 60 5482 HB Schijndel.
Tip de redactie!