“Wij zijn thuis” foto actie in Schijndel zeer geslaagd

Eerder plaatsten wij al een bericht over “Wij zijn thuis foto” in Schijndel. Inmiddels zijn er door Lieke Photography meer dan 50 foto’s voor de deze actie gemaakt hier in Schijndel en kan de actie zeer geslaagd genoemd worden, zo verteld Lieke van Grinsven- van Aarle aan ons. De aanmeldingen blijven ook nog steeds binnen komen en ze hoopt dan ook dat er nog veel meer foto’s bij komen.

Het idee komt van Igor Swinkels uit Vught en is inmiddels in heel Nederland bekend. In Schijndel heeft Lieke het idee opgepikt. Bij de “Wij zijn thuis foto” belt Lieke aan en zet een paar stappen achteruit. Het gezin, (echt)paar of mensen die alleen wonen poseren hierna in de deuropening en de foto wordt gemaakt. Hierna krijgen de deelnemers een formulier waarop staat dat ze de foto’s voor social media mag gebruiken en hoe je jouw eigen foto kunt ontvangen.

Iedere avond fiets Lieke haar rondje door Schijndel om zo de nieuwe aanmeldingen weer op de foto te zetten. Lijkt het je ook leuk om een mooie foto van jezelf of je gezin te ontvangen in deze bijzondere tijd? Neem dan contact op met Lieke van Grinsven. Dit kan via het mailadres  plvangrinsven@gmail.com of telefoonnummer 0612280444 of via de Facebook pagina van Lieke van Grinsven.

Hieronder een impressie van enkele gezinnen die Lieke op de foto heeft gezet.





Tip de redactie!