Welzijn de Meierij biedt mantelzorgers theatervoorstelling “Breeknacht” aan

logo welzijn de meijerij, WdM 1

De voorstelling

Romijn en Nanna, man en vrouw, hebben samen een succesvol theatergezelschap (o.a. de voorstellingen Honger, Drift en Vader). In september 2015 slaat het noodlot echter toe. Na het spelen van hun nieuwe voorstelling Feest krijgt Romijn achter het stuur op weg naar huis vanuit het niets een herseninfarct. Nanna zit ernaast en kan niet meer doen dan de hulpdiensten te bellen. Van de ene op de andere seconde is het leven van Nanna en Romijn 180 graden gedraaid. Een lange weg van revalidatie en wederopbouw volgt. Uit de brokstukken halen zij samen wat nog bruikbaar is en nemen afscheid van dat wat voorgoed kapot is. Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, maakt Nanna nu opnieuw een voorstelling: Breeknacht. Vanuit haar persoonlijke perspectief, dat van partner en mantelzorger. Over het leven voor en het leven na die afschuwelijke zwarte septembernacht. Dit seizoen reizen Nanna en Romijn weer ‘als vanouds’ langs de theaters met hun voorstelling. Breeknacht is een indringend waargebeurd verhaal over zware tegenslag, kracht, moed en hoop maar vooral en uiteindelijk een verhaal over hun liefde die (bijna) alles overwint.

Tekst: Nanna Tieman

Spel: Nanna Tieman en Romijn Conen

www.nannatieman.nl

Breeknacht

Speeldata:

2 september 15:00 uur – Locatie volgt, Sint Oedenrode

3 september 19:00 uur – Noordkade, Veghel

6 september 15:00 uur – Sociaal Cultureel Centrum ’t Spectrum, Schijndel

Aanmelden:

Voor de voorstellingen in Schijndel en Sint Oedenrode kunt u zich tot en met 27 augustus aanmelden.

Vermeld uw naam, uw adres, telefoonnummer en het aantal kaartjes (max. 2 kaarten per persoon). Mail naar mantelzorg@welzijndemeierij.nl of bel naar 073-5441400.

Voor de voorstelling in Veghel kunt zich tot en met 27 augustus aanmelden.

Vermeld uw naam, uw adres, telefoonnummer en het aantal kaartjes (max. 2 kaarten per persoon). Mail naar mantelzorgveghel@ons-welzijn.nl of bel naar 088-3742525.

Voorwaarde:

U dient woonachtig te zijn in de gemeente Meierijstad.

Kosten:

Deze voorstelling wordt u gratis aangeboden, als waardering voor u als mantelzorger.

Verhinderd?

Heeft u zich aangemeld voor een voorstelling en bent u verhinderd? Wilt u dit ons spoedig laten weten? Dan kunnen wij de kaartjes verstrekken aan andere geïnteresseerden.




Tip de redactie!