Wedstrijdverslag – Schijndel/DeWit wint van Avesteyn en bekert verder

Logo_RKSV_Schijndel, RKSV1

Schijndel/DeWit heeft ook de laatste bekerwedstrijd af kunnen sluiten met een 1-0 overwinning op Avesteyn en gaat door naar de volgende ronde.

De thuisclub begon sterk en uit een vrij trap van Brent Blummel kopt Thomas Ja van Raaij maar net over. Schijndel/DeWit bleef de aanvallende partij en uit een corner van Brent Blummel komt de bal bij Bjorn Blummel die de bal terug legt op Tijn Niemeyer en die scoort de prima de 1-0. De thuisclub blijft sterker zonder echt te kunnen imponeren en moet op z’n tellen passen voor de lange ballen die Avesteyn hanteert.

Zo breekt de rust aan met een magere voorsprong voor de thuisclub.

Na de rust verandert er niet veel aan het spel van beide elftallen en op een paar kansen na voor Bjorn en Tjeerd blijft het matig zoals ook voor de rust. Mark Onwezen was ondertussen gewisseld voor Thomas Kastelijn en ook de latere wissels van Jory Broks,

Bjorn Blummel, Jirre Kreemer, en Tijn Niemeyer voor Martijn van Grinsven, Stijn van Liempd, Tim Kastelijn en Randey Ingenbleek kon geen verandering brengen in het spel van de thuisclub. Zondag staat de eerste competitie wedstrijd op het programma en wel tegen FC Engelen.

Met de prima oefenwedstrijden die gespeeld zijn moet het tot een goede uitvoering komen in Engelen.