Wat is er deze Kerst in Schijndel te doen?

Ook met tijdens de kerstdagen zijn er volop activiteiten in Schijndel. Hieronder een overzicht van de diverse kerst activiteiten.

Op kerstavond is er in het Winter Wonderland van het City Theater een Silent Disco met 3 verschillende kanalen met verschillende stijlen muziek.

Woensdag 25 december, 1e kerstdag zal Leon Basley optreden in café ’t Zuid. In het City Theater zal Ashafar komen optreden.

De meeste evenementen vinden plaats op 2e kerstdag. In sporthal de Dioscuren zal het jaarlijkse van Kessel zaalvoetbaltoernooi gehouden worden. Diverse voetbalteams zullen het hier tegen elkaar opnemen om met de felbegeerde eerste prijs naar huis te gaan. In café ’t Zuid wordt een darts toernooi gehouden. Hiermee kan een leuke prijzenpot gewonnen worden. Bij de HeerenMeester zal Frank van Etten samen met collega zangers op gaan treden. Hij zal deze avond ook zijn nieuwe single laten horen. In de Triangelbar zal Jan Tol op gaan treden, deze zanger zal zowel Nederlands als Engelstalig zingen. In het City Theater zal dj formatie Herrie met Gerrie op komen treden. In café de Sok is het weer Soppen met  Gunza. Bij het winterpark kun je de foute guilty pleasures aanvragen met behulp van de verzoek jukebox.
Tip de redactie!