Walk & Talk – gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Bibliotheek Veghel

Bij Bibliotheek Veghel is woensdag 9 december weer een nieuwe editie van de Walk & Talk: een maandelijkse, openbare netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden.

Iedereen die van baan wil veranderen, een andere carrière nastreeft of op zoek is naar inspiratie om zich verder te ontwikkelen, kan tijdens de Walk & Talk met andere werkzoekenden praten, hun netwerk uitbreiden en het aan elkaar en gastsprekers vragen.

Anja van Bladel

Bij Walk & Talk is er elke keer een gastspreker. Op 9 december is dat Anja van Bladel. Zij heeft een eigen bedrijf, ‘Oog Voor Talent’, op het gebied van bemiddeling tussen de werkgever en de werkzoekende. Bij Walk&Talk zal ze vertellen hoe het talent van de werkzoekende naar boven gehaald kan worden en hoe dit gekoppeld kan worden aan de juiste werkgever.
In haar woorden: ‘Oog Voor Talent is pas tevreden als jij een baan hebt gevonden!’

Netwerkbijeenkomst Walk & Talk

Vanaf oktober hebben werkzoekenden de gelegenheid om elke tweede woensdag van de maand van 10.00 tot 11.30 bijeen te komen om met elkaar te praten en van elkaar te leren tijdens de zoektocht naar werk. In een fijne en leerzame omgeving zal er telkens weer de mogelijkheid zijn om ervaringen en praktische tips uit te wisselen met elkaar over het vinden van een geschikte baan.

Praktische informatie:

Deelname is, net zoals de koffie en thee, gratis en iedereen kan meedoen. In verband met een maximumaantal (RIVM-maatregel) graag vooraf aanmelden via vhm@nobb.nl of door te bellen naar de Bibliotheek (0413-342705).

Walk & Talk, Bibliotheek
Tip de redactie!