Waargebeurd verhaal bij Filmclub Schijndel in Het Gasthuis

Logo Filmclub Schijndel

Op dinsdag 13 oktober vertoont Filmclub Schijndel in Het Gasthuis om 20.00 uur een (door omstandigheden) andere film dan eerder aangekondigd, namelijk het indrukwekkende, waargebeurde verhaal van de blootlegging van een gruwelijk milieugeheim. Het is een film die zich niet aan de kijker opdringt en daardoor juist des te overtuigender is. Hij laat prachtig zien hoe iets dat klein begint kan uitgroeien tot een mondiale kwestie. Een sterke, ingehouden film waar je met groeiende verontwaardiging naar zult kijken.

Toegangskaarten

In verband met de richtlijnen van het RIVM zijn er maar een beperkt aantal (30) zitplaatsen beschikbaar. Om de contactmogelijkheden zoveel mogelijk te beperken is er geen kassa. Daarom zijn de tickets uitsluitend te koop via de website www.schijndelfilm.nl, voor leden vanaf donderdag 8 oktober 20.00 uur en voor niet-leden vanaf vrijdag 9 oktober 20.00 uur. Voor verdere informatie over de film en de nieuwe werkwijze zie ook de website.
In verband met de beperking van de groepsgrootte is het voor Filmclub Schijndel helaas in ieder geval tot begin november niet mogelijk om in ’t Spectrum films te vertonen. Gelukkig kunnen de vertoningen in Het Gasthuis wel voortgang vinden. Alle films zullen daarom tot begin november geprogrammeerd worden voor Het Gasthuis.

Het-Gasthuis
Tip de redactie!