logo Gemeente Meierijstad

Organisaties, verenigingen, burgers of ondernemers die iets goeds waardoor inwoners met een beperking mee kunnen doen willen we in Meierijstad graag in het zonnetje zetten. Dat wordt gedaan met de waarderingsprijs Meedoen in Meierijstad. Met de uitreiking van de prijs wil de gemeente waardering uitspreken voor de inzet, daarnaast willen de gemeente laten zien welke mooie activiteiten of mogelijkheden er zijn voor mensen met een beperking in Meierijstad. Hiermee hoopt men anderen te inspireren, enthousiast te maken en de bewustwording te vergroten.

Voor wie is het?

Elke twee maanden wordt de waarderingsprijs uitgereikt aan een organisatie, vereniging, individu of ondernemer die iets goeds doet voor onze inwoners met een beperking, waardoor zij mee kunnen doen.

Nomineren

Ken je iemand, een vrijwilliger, een verenging, een organisatie en werkgever die het mogelijk maakt dat mensen met een beperking mee kunnen doen en die deze prijs verdient? Mail je reden(en) waarom jij vindt dat hij/zij de prijs moet krijgen naar meedoen@meierijstad.nl. Een jury zal de nominaties beoordelen.
Tip de redactie!