Vlogwedstrijd bij Bibliotheek Schijndel en Theater de Blauwe Kei

Logo Bibliotheek Meierijstad

Bibliotheek Schijndel organiseert samen met Theater De Blauwe Kei een vlogwedstrijd over het boek Lampje van Annet Schaap. De vlog met de meeste likes wint twee kaartjes voor de voorstelling Lampje op 28 maart in het Spectrum in Schijndel.

Vlogwedstrijd

Bibliotheek Schijndel en Theater De Blauwe Kei dagen kinderen uit om een mooie vlog te maken over het boek Lampje waarin ze vertellen over het verhaal en wat ze ervan vinden. De vlog mag maximaal anderhalve minuut duren en kan dan per e-mail verstuurd worden naar Marieke Jacobs (vmja@nobb.nl). Vermeld natuurlijk ook je contactgegevens in de e-mail. De vlogs moeten vóór 2 maart binnen zijn want op die datum worden ze op het YouTube-kanaal van Bibliotheek Meierijstad geplaatst. De link komt ook op onze facebookpagina. De vlog met de meeste likes op 16 maart wint twee kaartjes voor de voorstelling in het Spectrum!

Lampje

Lampje, de dochter van een vuurtorenwachter, komt in een stormachtig avontuur terecht. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, droevige kermisklanten en woeste piraten. Ze overtreft zichzelf in dapper, volhardend en liefdevol zijn. “Het is ontroerend te zien hoe Lampje met vallen en opstaan steeds meer zelfvertrouwen krijgt”.
In Bibliotheek Schijndel is er vanaf half februari een tentoonstelling over het boek Lampje te zien en zijn er extra boeken te leen.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstelling kunt u online bestellen via de website van Theater De Blauwe Kei.
Bibliotheek, Vlog

Tip de redactie!