Vanavond foute bingo met Rebecca live op Facebook

Tot en met 6 april zijn alle evenementen in Nederland verboden, maar vanavond gaat er toch een evenement met maar liefst 280 deelnemers door. Kim van Hiephoi – duizendpoot in belevenissen heeft namelijk een bingo georganiseerd. Dit kon natuurlijk niet plaats vinden in de kroeg dus bedacht ze het plan om dit online op Facebook te doen. De eigenlijke 250 kaarten voor de bingo waren in no-time weg waardoor Kim besloot om er nog 30 extra in de verkoop te doen, welke ook weer zeer snel uitverkocht waren.

Deze avond maken de deelnemers kans op leuke prijzen. Wat deze prijzen zullen zijn zal tijdens de gezellige foute bingo bekend worden. Wij kunnen wel al laten weten dat er een extra prijs gewonnen kan worden.

Extra prijs

Wij van Schijndel-Online.nl vonden dit zo’n fantastisch idee dat we dit ondersteunen met een leuke prijs. Omdat wij zelf ook niet naar evenementen kunnen om daar leuke foto’s te maken zijn wij heel benieuwd hoe jullie het thuis gezellig maken tijdens de foute bingo. Je maakt kans op een bon van 25 euro die te besteden is in het centrum van Schijndel.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Stuur ons via WhatsApp een leuke foto van hoe jullie de foute bingo aan het spelen zijn. Wij zullen daar dan 5 foto’s uit selecteren waarna Rebecca de winnaar bekend zal maken. Ons WhatsApp nummer is 06-82255837.

Veel plezier tijdens de Fouten bingo met Rebecca op Facebook!

Zelf een evenement organiseren of heb je een leuk nieuwtje?

Deze mag je ook insturen via ons WhatsApp nummer 06-82255837 of e-mailadres info@schijndel-online.nl

Banner whatsapp 2019

Tip de redactie!