van Kessel zaalvoetbaltoernooi succesvol verlopen

Op tweede kerstdag vond traditiegetrouw weer het van Kessel zaalvoetbaltoernooi plaats in sporthal de Dioscuren in Schijndel. Dit jaar deden er 15 teams mee die werden verdeeld in 3 poules. De nummers 1 en de beste nummer 2 zouden in de kruisfinale terecht komen.

Na 30 poulewedstrijden waren de halve finalisten bekend. Dit waren van de Ven, Kappen, Joga Bonito en Nedborg/team Kersout wat betekende dat de winnaars van vorig jaar (vorig jaar Cracking playu, dit jaar The Fearless) al uitgeschakeld waren. Van de Ven verloor van Kappen en Joga Bonito won van Nedborg/team Kersout. De finale tussen Joga Bonito en Kappen eindigde na een spannende wedstrijd in 0-0. Na strafschoppen won Joga Bonito en mogen zij zich een jaar lang winnaars van het van Kessel toernooi noemen.

Bij dit toernooi staat sportiviteit hoog in het vaandel, daarom wordt er ook elk jaar een sportiviteitsprijs uitgereikt. Voor van de Ven betekende dit dat ze toch nog een prijs wonnen ondanks  het verliezen van de halve finale. Zij werden door de scheidsrechters verkozen tot meest sportieve team.

Verder wordt er elk jaar geld gedoneerd aan een of meerdere goede doelen. Ook dit jaar is er weer geld opgehaald voor de kinderoptocht in Wijbosch en zal er een bedrag worden gedoneerd. Hierover later meer.

Wij als organisatie willen graag alle vrijwilligers, sponsoren en de deelnemers bedanken voor het wederom uiterst sportieve en goed verlopen toernooi.