Uitslagen speelronde 14 in de derde klasse D en 4e klasse F

Op deze natte zondag werden diverse wedstrijden afgelast in de derde klasse D en 4e F. Dat begon vanmorgen met de wedstrijd SC Elshout – WEC, waarbij de thuisclub aangaf dat de terreinomstandigheden niet voldoende waren om de wedstrijd door te laten gaan. De wedstrijden van Schijndel/DE WIT en SV Avanti’31 konden ondanks het slechte weer wel doorgaan. Schijndel/DE WIT speelde een thuiswedstrijd tegen Excellent. De ploeg wist de wedstrijd om te zetten in een 1-0 winst. Een mooi resultaat na het gelijke spel van vorige week. SV Avanti’31 wist vorige week voor een enorme stunt te zorgen door koploper SC Helmondia te verslaan. Dat de ene week de andere niets is bleek vanmiddag in de wedstrijd SCG’18. SV Avant’31 wist de kansen die het kreeg niet te benutten en dat wist de tegenstander wel 1 keer te doen. Daardoor won SCG’18 met 0-1 van SV Avanti’31. Door deze nederlaag en de winst van BMC uit Berlicum staat SV Avanti’31 nu op de laatste plek in de competitie met 10 punten uit 14 wedstrijden.

In de 4e klasse F wonnen de nummers 1 Nulandia en twee Avesteyn die een straatlengte voor staan beiden hun wedstrijd zeer eenvoudig. Deze twee teams zullen onderling gaan uitmaken wie er kampioen gaat worden dit seizoen. WEC dat vandaag niet speelde staat nu op de 8e plek.

Komende week speelt Schijndel/DE WIT een uitwedstrijd tegen Margriet is Oss, SV Avanti’31 gaat naar Nijnsel om daar te spelen tegen Nijnsel/TVE Reclame en WEC speelt een thuiswedstrijd tegen koploper Nulandia.

3e klasse D:

Schijndel/DE WIT – Excellent 1-0
SV Avanti’31 – SCG’18 0-1
Nooit Gedacht – Den Dungen (Afgelast)
FC Schadewijk – Helmondia 3-2
Boekel Sport – Nijnsel/TVE Reclame (Afgelast)
Handel – RKPVV (Afgelast)
BMC – Margriet 2-1

4e klasse F:

HHC’09 – Vorstenbossche Boys (Afgelast)
Essche Boys – VOW (Afgelast)
SC Elshout – WEC (Afgelast)
Avesteyn – Boxtel 4-0
Boskant – Wilhelmina 1-2
Nulandia – RKKSV 5-1
VCB – OSC’45 (Afgelast)
Voetbaluitslagen-algemeen-2019-2020

Tip de redactie!