logo welzijn de meijerij

Wij hebben veel respect en waardering voor mantelzorgers. Om dit te uiten biedt gemeente Meierijstad in samenwerking met Steunpunt Mantelzorg van Welzijn De Meierij en ONS welzijn alle geregistreerde mantelzorgers van Meierijstad een workshopfestival aan. De eerste editie van het workshopfestival, op 11 mei jl., was een groot succes. Vele mantelzorgers hebben kosteloos een ontspannende of creatieve workshop kunnen volgen in Veghel, Schijndel of Sint-Oedenrode. Wegens het grote succes bieden wij de mantelzorgers een tweede workshopfestival aan, namelijk op zaterdag 31 augustus aanstaande. Mantelzorgers kunnen zich kosteloos opgeven voor 1 workshop per jaar naar keuze, zoals een workshop beeldhouwen, koken, schilderen of dans.

Aanmelden

Wilt u meer informatie over het workshopfestival voor mantelzorgers? Of bentgeregistreerd als mantelzorger wilt u zich kosteloos opgeven voor 1 workshop per jaar naar keuze? Neem dan contact met ons op:

  • Voor Veghel: mantelzorgveghel@ons-welzijn.nl of te bellen met 088-3742525
  • Voor Schijndel en Sint-Oedenrode: mantelzorg@welzijndemeierij.nl of te bellen met 073-5441400

Vermeld in uw e-mail uw naam, adres en telefoonnummer en geef aan, aan welke workshop en tijdstip u wilt deelnemen. U ontvangt altijd een bericht wanneer u zich heeft aangemeld. Het kan immers zijn dat de workshop vol zit.

Voldoet u aan de criteria van mantelzorger, maar bent u nog niet geregistreerd neem dan ook contact met ons op. Alleen geregistreerde mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor het Workshopfestival.

Voor meer informatie over (registratie) mantelzorg in Meierijstad: zie https://www.meierijstad.nl/home/ondersteuning-mantelzorg_42293/
Welzijn-de-Meierij_ONS-Welzijn_Workshop

Tip de redactie!