In wijk Plein wordt dit jaar opnieuw een Spooky avond georganiseerd in het kader van Halloween. Na een succesvol verlopen editie vorig  jaar kunnen de kinderen dit jaar op zaterdag 7 november 2020 tussen 18.00u en 21.00u verkleed langs de deuren gaan voor een ‘trick or treat’ (‘Snoepje of je leven’).

Om deze avond mogelijk te maken zijn er adressen nodig waar de kinderen aan mogen bellen. Wijkraad Plein roept dan ook zoveel mogelijk buurtbewoners op om deel te nemen aan deze Halloween avond. Meldt u aan via dit formulier. Na uw aanmelding kunt u direct de poster downloaden die u op uw voordeur kunt bevestigen zodat de kinderen weten dat ze bij u mogen aanbellen. Daarnaast is het erg leuk als u ook uw tuin versiert zodat ze uw woning zeker niet voorbij lopen. Naast de gezelligheid en de spanning komen de kinderen uiteraard voor de lekkernijen. Vergeet dus ook niet iets lekkers in huis te halen.

Vanaf 17.45u kunnen de kinderen een plattegrond ophalen bij Teeuwishoek 11 waarop staat aangegeven welke woningen meedoen aan de Trick or Treat.
Tip de redactie!