Ton Kanters Gezond Genieten gaat 2e vestiging openen

ton kanters logo

AGF-specialist en traiteur Ton Kanters – Gezond Genieten opent begin maart een tweede vestiging in Vught. Hier zal hetzelfde concept als in Schijndel gebruikt worden van gemak, groenten en fruit. Het koken zal vooral in Schijndel gebeuren en een beetje in Vught. Met een rij afstand van ongeveer 15 minuten zal dat goed te doen zijn. Ton zal dit samen met zijn broer oppakken.

Bij Ton Kanters staat gezond genieten voorop. Zo is er een uitgebreid assortiment aan groenten, sapkuren, smoothies, dagverse producten, verse soepen, pizza’s, wraps, verse maaltijden, catering, koolhydraatarme gerechten, superfoods, noten & zaden en nog veel meer.

Dit assortiment zal steeds blijven vernieuwen Zo gaven ze de salades onlangs een nieuwe look en introduceerden ze een groentenplateau en groententas, maar ook een partypan met 6 verschillende soorten vlees is als hapjespan te bestellen.

De verbouwing van de zaak is inmiddels in volle gang. De opening van de 2e vestiging van Ton Kanters staat op 4 maart gepland.




Tip de redactie!