Thuiswedstrijden voor SV Avanti’31 en Schijndel/DE WIT, WEC speelt uit

SV Avanti’31 en Schijndel/DE WIT hebben vanmiddag een thuiswedstrijd op het programma staan. WEC speelt vanmiddag een uitwedstrijd.

SV Avanti’31 – Boekel Sport

Sv Avanti’31 is het seizoen niet al te best begonnen met 4 punten staat men op de 12e plek. Vanmiddag speelt Avanti voor thuispubliek tegen de nummer laatst op de ranglijst Boekel Sport. De wedstrijd op sportpark de Molenheide begint om 14.00 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter Meulenbroek.

Vorstenbossche Boys

WEC speelt vanmiddag op sportpark de Bergakkers in Vorstenbosch tegen de Vorstenbossche Boys. Zowel WEC als de Vorstenbosche Boys staan onderaan de ranglijst. WEC staat 12e, de Vorstenbosche Boys 13e. Twee teams dus die de punten goed kunnen gebruiken. De wedstrijd in Vorstenbosch begint om 14.30 uur en staat onder leding van Scheidsrechter Smits.

Schijndel/DE WIT – FC Schadewijk

Schijndel/DE WIT begon met twee nederlagen aan het seizoen, maar wist zich daarna te herpakken in de wedstrijden tegen Nooit Gedacht en Handel die het alle twee wist te winnen. Schijndel/DE WIT zal deze lijn vanmiddag willen voortzetten tegen FC Schadewijk, dat twee punten meer heeft dan Schijndel, maar ook een wedstrijd meer gespeeld. Twee gelijkwaardige teams dus die vanmiddag op het Zuideinderpark tegen elkaar zullen gaan strijden. De wedstrijd zal starten om 14.00 uur en zal onder leding staan van scheidsrechter Kolenberg.

Wedstrijdmascotte bij deze wedstrijd is Fenne Wevers. Zij is voetbalster in de JO9-2 bij RKSV Schijndel.




SV-Avanti'31-RKPVV

Tip de redactie!