Taekwon-Do team Chong Do Kwan boekt wederom succes

Op 18 januari j.l. namen leden van het selectieteam van Chong Do Kwan deel aan de Open Valkenswaardse. En dat deden ze goed! Voor het team uit Schijndel behaalden Roos Gordijn en Dyon Jellema de eerste plaats bij het onderdeel tuls ( stijlfiguren lopen)  Naomi Algoo werd tweede in haar categorie.

Bij het sparren moest er vaak hard geknokt worden voor de felbegeerde bekers. Dit leverde zowel Dyon Jellema als Naomi Algoo een mooie tweede plaats op. Roos Gordijn werd 3e.  Sommige leden vielen nét buiten de prijzen en dat is soms zuur, maar minstens zo belangrijk is het meedoen. Het selectieteam is een hechte groep die elkaar steunt en aanmoedigt.  Voor Audry van de Boogaard (6) was deze wedstrijd haar debuut. Zij won de eerste prijs met “staart vangen”. Hierbij kunnen de jongste deelnemers op een speelse manier kennis maken met de wedstrijdsport.

Sabum Jack de Smit en de jeugdleden kunnen terug kijken op een geslaagde wedstrijddag. Ook leden van de afdeling Son en Breugel vielen in de prijzen. Op naar volgende week, dan staat de Open Dutch op het programma.

Meer info over Taekwon-Do lessen zie: www.chongdokwan.nl




Taekwon-Do team Chong Do
foto: Taekwon-Do team Chong Do
Tip de redactie!