Stichting TIM

Het was een mooi weekend voor de Stichting TIM. Afgelopen mocht de stichting namelijk 2 donaties in ontvangst nemen.

In Den Dungen werd er zaterdagavond om 19.00 uur gestart met een 24-uurs biljartmarathon door Dungenaar Rene Rijken in café de Linden. Deze biljartmarathon wed gecombineerd met een dartstoernooi voor belangstellenden. Ook werd er gezorgd voor entertainment. Met de biljartmarathon werd geld opgehaald voor het goede doel en dat jaar werd stichting TIM hiervoor uitgekozen. Zondagavond om 19.00 uur werd het bedrag bekend gemaakt wat is opgehaald voor stichting TIM. Het werd €13.637,76! Een heel mooi bedrag voor de stichting. Later op de avond werd bekend dat het bedrag nog was opgelopen naar €14087,16.

Naast deze ruim €14.000,- krijg Stichting TIM nog een mooie cheque uitgereikt. In de afgelopen periode konden mensen bamirollen bestellen bij vrijwilliger Linda, hielden Joke en Ad van Oorschot een vierdaagse-actie en verkochten Joke en Ad van Alebeek biologische groenten. Dit leverde een bedrag op van €750,- Dit bedrag werd verdubbeld door het NSGK, Nederlandse Stichting Gehandicapte Kind. Een cheque van €1500,- dus voor Stichting Tim.

Eeen mooi weekend dus met ruim €15.000,- aan giften voor de stichting die biedt ontwikkelingsgerichte stimulering en begeleiding aan kinderen met een beperking in een reguliere onderwijsomgeving geeft.

Meer informatie over Stichting TIM vindt u op hun website: http://stichtingtim.nl/home
Biljart

Tip de redactie!