logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Wij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar.  Daarom zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of  wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode.  Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Dreamlife kinderactiviteiten op zoek naar begeleiders (vacaturenummer 22355)

Dreamlife Schijndel is op zoek naar begeleiders. Dreamlife organiseert structureel kinderactiviteiten variërend van spel tot knutselen waarbij kinderen uit de wijk wat lekkers kunnen eten en drinken. Activiteiten van Dreamlife vinden elke woensdagmiddag van 14.30uur-17.00uur plaats. Het is natuurlijk hartstikke belangrijk dat je goed met kinderen om kunt gaan.  Om veiligheid te borgen vraagt Dreamlife een VOG te overleggen.

Vrijwilliger Taalcafé (vacaturenummer 22485)

Het Taalcafé in de Bloemenwijk is op zoek naar een vrijwilliger. Samen met een andere vrijwilliger geef je  taalles aan mensen die vanuit het buitenland in Nederland zijn komen wonen. Zij willen met name door middel van communicatie het Nederlands verder leren. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om veel grammatica te geven, maar via conversatie de taalschat van mensen vergroten. Werktijden zijn: dinsdagen van 19.00-21.15uur. Heeft u affiniteit met mensen uit een ander land en vindt u het leuk om samen met anderen de woordenschat van mensen te vergroten? Bent u daarnaast ook echt een teamspeler? Dan is deze vacature echt iets voor u.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl
Dreamlife

Tip de redactie!