Site pictogram Schijndel Online

Steunpunt vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers voor

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Omroep Meierij is de publieke lokale omroep voor Meierijstad. De omroep wordt gerund door ongeveer zestig vrijwilligers onder leiding van een professionele hoofdredacteur. De hoofdvestiging van Omroep Meierij is in cultureel centrum ’t Spectrum in Schijndel. OM heeft ook een kantoor in het Mediahuis op de Heuvel in Sint-Oedenrode. Omroep Meierij heeft als taak om alle inwoners van Meierijstad te infomeren over de belangrijkste gebeurtenissen in de gemeente. Daarbij wil de omroep vooral verbindend zijn. OM biedt een platform aan alle organisaties in de gemeente. De ene keer alleen online, de andere keer ook via TV- en radioprogramma’s.

Omroep Meierij zoekt voor verschillende vacatures nog vrijwilligers:

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.




Mobiele versie afsluiten