Steunpunt vrijwilligerswerk zoekt vrijwilliger voor niet-geïndiceerde dagbesteding

logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Vacature vrijwilliger niet-geïndiceerde dagbesteding

Voor de niet-geïndiceerde dagbesteding van Welzijn De Meierij zijn wij opzoek naar een flexibele hulpkracht. De niet-geïndiceerde dagbesteding is voor mensen die geen indicatie hebben maar wel behoefte hebben om een dagje weg te zijn van huis of als ondersteuning voor de mantelzorger. Ontmoeting staat bij ons centraal en wij proberen onze bezoekers een fijne dag te bieden. De dagbesteding wordt gedraaid door de vrijwilligers en de coördinatie staat altijd paraat om eventueel bij te springen.
Uiteraard hanteren wij hierbij de richtlijnen vanuit het RIVM, daarom zijn wij ook opzoek naar een vrijwilliger die buiten de risicogroep valt en het niet erg vind om een mondkapje te dragen tijdens de werkzaamheden. Tijden zijn van 09.30 uur t/m 13.30 uur. Dagen zijn in overleg. Er kan om een VOG gevraagd worden.
Kom jij ons hechte vrijwilligersteam van de dagbesteding versterken?
(vacature 16753)

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Neem ook eens een kijkje op de website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.

Spectrum Schijndel
Tip de redactie!