Kim van HiepHoi gaat als Fleur Klapdeur voor een zomer vol plezier zorgen. Hierdoor hoef je jezelf niet te vervelen tijdens de zomervakantie. Iedere week zal Fleur Klapdeur er voor zorgen dat er iets leuks te doen is.

Vanaf 11 juli kun je zelfs een speciale Speeltuinen Speurtocht Schijndel boeken. Het typetje Fleur Klapdeur, van Hiephoi – duizendpoot in belevenissen, neemt je tijdens deze speelse speurtocht mee langs 5 speeltuinen in Schijndel. De kosten voor de speurtocht zijn €12,50

In de speeltuinen ga je aan de slag met verschillende opdrachten, ontdekken en spelen. Fleur Klapdeur is je al voorgegaan en heeft de speeltuinen uitgetest! Bij iedere speeltuin ontvang je een filmpje waarin Fleur Klapdeur uitleg geeft.

Bij de speurtocht ontvang je een boekje met informatie en opdrachten om de geheime code te ontrafelen en kans te maken op een leuke prijs.

Tekst loopt door onder de afbeelding

fleur speeltuin 2
Fleur Klapdeur

Smulmandje

Speciaal tijdens de zomervakantie is het mogelijk om er een Speeltuinen Speurtocht “Smulmandje” bij te bestellen. Deze is in samenwerking met BakkieKoffie Schijndel, Ton Kanters – Gezond Genieten, Voets Specialiteiten en Hiephoi – duizendpoot in belevenissen samengesteld voor de kinderen om tijdens het spelen van te smullen en drinken bij de speeltuinen.

Het Speeltuinen Speurtocht Smulmandje dient minimaal 2 dagen van tevoren besteld te worden en wordt binnen Schijndel thuisbezorgd. Het Smulmandje medium kost €35,- en voor de wat grotere gezinnen hebben we Smulmandje large voor €47,50.

Tekst loopt door onder de afbeelding

mandje speeltuin
mandje speeltuinenspeurtocht HiepHoi

Schaapskooi Schijndel

Als extra belevenis is er bij de Speeltuinen Speurtocht een bijzondere plek toegevoegd om te ontdekken voor de kinderen. Namelijk De Schaapskooi Schijndel, het mooiste plekje van Meierijstad.

Wil je de Speeltuinen Speurtocht bestellen of heb je een vraag? Informeer naar Kim van Zoghel via info@hiephoibelevenissen.nl of 06-51868985. Bijdrage Speeltuinen Speurtocht Schijndel: €12,50. Of kijk alvast op Facebook: https://www.facebook.com/hiephoibelevenissen

Overzicht speeltuinen in Schijndel

Speciaal voor alle kinderen hebben wij van Schijndel-Online.nl alle speeltuinen die in Schijndel te vinden zijn op een kaart gezet. Bij deze kaart zullen wij de komende tijd alle informatie over de speeltuinen gaan zetten en voorzien van een foto.

Speeltuinenkaart Schijndel.

Het zomerprogramma:

10 juli   – Online Kinder Bingo
15 juli   – Kleurplaten wedstrijd
24 juli   – Fleur on tour: voorstelling op bestelling
29 juli   – Fleur Klapdeur leest voor
6 aug   – Knutselen: Unicorn en Stippen op porselein
12 aug – Fleur on tour: voorstelling op bestelling
21 aug – Online Kinder Disco

Voor meer informatie kun je contact opnemen met HiepHoi Duidenzpoot in belevenissen via https://www.facebook.com/hiephoibelevenissen

Fleur Klapdeur Zomervakantie ?Fleur Klapdeur gaat er persoonlijk voor zorgen dat jij je niet hoeft te vervelen tijdens de zomervakantie! Het programma:10 juli – online Kinder Bingo15 juli – Kleurplaten wedstrijd24 juli – Fleur on tour: voorstelling op bestelling29 juli – Fleur Klapdeur leest voor6 aug. – Knutselen: Unicorn en Stippen op porselein12 aug. – Fleur on tour: voorstelling op bestelling21 aug. – online Kinder DiscoEn vanaf 11 juli de speciale Speeltuinen Speurtocht Schijndel te boeken!!! ?Ieder programma onderdeel komt binnenkort online als evenement. Maar je kan ook altijd bellen/mailen voor meer informatie ♥️Fijne zomer ?

Slået op af Hiephoi – duizendpoot in belevenissen i Onsdag den 24. juni 2020
Tip de redactie!