Speelronde 17 voor Schijndel/DE WIT, SV Avanti’31 en WEC

Vandaag al weer de 17e speelronde in de 3e klasse D en 4e klasse F met weer mooie wedstrijden op het programma voor de Schijndelse clubs. Zo gaat Schijndel/DE WIT het morgen in Helmond opnemen tegen RKPVV, dat vooral in de eerste seizoenshelft bijna al zijn wedstrijden wist te winnen. Na de winterstop heeft het team uit Helmond zijn draai nog niet echt kunnen vinden en gaat stukken minder goed. Zo verloor men onlangs nog met 4-1 van SV Avanti’31. Schijndel/DE WIT lijkt na de winterstop iets beter te gaan presteren. Het trainingskamp dat men in de winterstop heeft gehad lijkt dus een positieve uitwerking te hebben op het team. In de thuiswedstrijd tegen RKPVV werd nipt verloren (0-1), kijken of er vanmiddag een beter resultaat behaald gaat worden in Helmond.

SV Avanti’31 heeft na de winterstop al enkele mooie prestaties neergezet met overwinningen tegen o.a. RKPVV en Nijnsel/TVE Reclame. Toch staat het nog steeds een na laatste in de competitie. Een overwinning in Boekel tegen het plaatselijke Boekel Sport is dus zeer gewenst. Boekel Sport staat nu 6e. Normaal gesproken een lastige wedstrijd voor SV Avanti’31 omdat men ook thuis verloor van dit team (1-3). Maar met de vorm van dit moment, zou het een hele andere wedstrijd kunnen worden.

WEC zou een thuiswedstrijd op Sportpark de Glorie spelen tegen de Vorstenbossche Boys, maar een onbespeelbaar veld zorgt ervoor dat de wedstrijd afgelast is. Voor deze wedstrijd zal een nieuwe datum gezocht worden.

Hieronder het volledige programma voor vandaag:

3e klasse D

Margriet – SCG’18 (14.30 uur)
Den Dungen – BMC (14.30 uur)
Handel – FC Schadewijk (14.30 uur)
RKPVV – Schijndel/DE WIT (14.30 uur)
Nijnsel/TVE Reclame – Nooit Gedacht (14.30 uur)
SC Helmondia – Excellent (14.30 uur)
Boekel Sport – SV Avanti’31 (14.30 uur)

4e klasse F

OSC’45 – SC Elshout (14.00 uur)
Boxtel VCB (14.30 uur)
Avesteyn – HHC’09
WEC – Vorstenbossche Boys (14.30 uur)
Wilhelmina – Nulandia (14.30 uur)
VOW – RKKSV (14.30 uur)
Boskant – Essche Boys (14.30 uur)
Voetbal-en-gras

Open chat
Tip de redactie!