Skêndel Zwingt verhuist naar de Markt

Het komende jaar zal de tent van Skêndel Zwingt die voorheen op het evenementen terrein aan de steeg geplaatst werd op de markt in Schijndel komen te staan.

De tent zal er niet alleen voor deze avond neergezet worden, maar rondom Koningsdag zullen er diverse evenementen gehouden worden. Diverse partijen hebben namelijk de handen ineen geslagen om nog meer te kunnen bieden. Naast het City Management, het Oranje Comité en de weekmarkt zullen er nog 5 partijen deelnemen.

Als eerste evenement zal op vrijdag 24 april een modeshow met diner gehouden worden. De dag erna op 25 april is de Schijndelse horeca aan de beurt. Het idee is om een ludieke avond te organiseren welke is gebaseerd op ranking the stars. Zaterdag overdag zullen leerlingen en leraren van Phoenix cultuur diverse optredens verzorgen. De weekmarkt zal deze dag ook gewoon plaats vinden rondom de tent en de glazen boerderij.

Op zondag zal Skendel Zwingt weer plaatsvinden. Het concept zal hetzelfde zijn als andere jaren alleen de locatie zal de markt in Schijndel zijn.
Met Koningsdag zal er in de tent een live band spelen en zal er een (kinder)vrijmarkt rondom de tent zijn.
Skendel zwingt binnen

Tip de redactie!