Schijndelaar Patrick van der Heijden nieuwe eigenaar van “Het-UITstapje.nl”

Logo Het-UITstapje.nl

Heel Brabant maakt zich op voor het nieuwe toeristische en recreatieve seizoen van 2020.

Ook Het-UITstapje.nl heeft nieuws aan het begin van dit seizoen. Het beheer van de website wordt deze maand overgedragen. Jan Waalen heeft zo’n vijftien jaar met deze website gewerkt en heeft Het-UITstapje.nl gemaakt, zoals het nu is. Vijftien jaar lobbyen bij overheden, recreatieve netwerken, ondernemers, de website onderhouden en het bouwen aan relaties is een lange tijd. Jan vindt het nu een mooi moment om langzaam afscheid te nemen van zijn ‘kindje’, waaraan hij veel tijd en energie heeft besteed.

Na een aantal gesprekken met een paar kandidaten heeft hij op 02-02-2020 het stokje definitief overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Deze nieuwe eigenaar is Patrick van der Heijden uit Schijndel. De website Het-UITstapje.nl wordt een onderdeel van zijn eenmansbedrijfje Co-Media Management. Patrick is geen onbekende in de vrijetijdsmarkt. Na het behalen van zijn hbo-diploma Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda in 2010 heeft hij tot eind 2018 veel gezelschappen mogen amuseren met zijn gps-activiteiten van DagjeGPS.nl en RecreatieTeam Vlagheide. Veel aanbieders in de vrijetijdsmarkt hebben al met hem samengewerkt of kennen hem van verschillende recreatieplatforms, waaronder Bourgondisch Actief, Coöperatie Aa-Land, Vereniging Vlagheide en Het Groene Woud, als voormalig bestuurslid van Stichting Koeveringse molen en zelfs als tv-programmamaker bij Omroep Meierij.

Volgens Jan heeft Patrick de juiste skills om het beheer van Het-UITstapje.nl, een community-website met meer dan 1 miljoen hits per jaar, op een vertrouwde manier over te nemen. Patrick kan zo verder bouwen aan de bekendheid van Het-UITstapje.nl en aandacht geven aan de aanbieders van natuurvriendelijke en kleinschalige recreatie en toerisme in Brabant. Door de juiste inzet van extra marketingtools en vooral ook van sociale media zal de website nóg levendiger worden dan dat deze nu al is. De nieuwe pay-off van Het-UITstapje.nl wordt dan ook: ‘Helemaal THUIS in gastvrij Brabant’! Jan zal waar nodig de komende maanden nog even bijspringen om de overdracht goed te laten verlopen. Hij wenst Patrick veel succes toe met zijn nieuwe uitdaging. Meer informatie verschijnt op Het-UITstapje.nl en de daaraan onlangs gekoppelde sociale media:

https://www.linkedin.com/company/het-uitstapje-nl
https://www.facebook.com/uitstapje

https://www.instagram.com/hetuitstapje.nl/
Tip de redactie!